“Wij hebben groot respect voor het vakmanschap en de lokale verankering van Bakkerij van Dongen,” zegt Jan-Aart Schuld, eigenaar van Bakkerij Schuld. “Door deze samenwerking ontstaat een krachtige combinatie van ervaring, kwaliteit en klantgerichtheid.”
Winkels blijven open onder vertrouwde naam
De winkels van Bakkerij van Dongen blijven gewoon open en behouden hun naam. Ook het huidige personeel blijft werkzaam in de winkels. Het assortiment, geliefd bij veel vaste klanten blijft ongewijzigd. Op termijn wordt gewerkt aan een uitbreiding van het aanbod en een verdere verbetering van de service.
Moeilijke beslissing
Ruben van Dongen, directeur van Bakkerij van Dongen, spreekt van een lastig maar weloverwogen besluit. “Het besluit om niet zelfstandig door te gaan was moeilijk, maar we zijn blij dat onze medewerkers en klanten in goede handen zijn. Bakkerij Schuld deelt onze waarden en passie voor het bakkersvak.” Voor klanten verandert er op korte termijn weinig. Wel hopen beide partijen dat de samenwerking op termijn leidt tot een sterker en toekomstbestendig aanbod in de regio.
Over Bakkerij Schuld
Bakkerij Schuld is een ambachtelijk familiebedrijf met meerdere vestigingen in de regio. De bakker staat bekend om versgebakken brood, banket en zijn innovatieve benadering van het bakkersvak, zoals de toepassing van vacuüm baktechniek. Ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol binnen het bedrijf.
Over Bakkerij van Dongen
Bakkerij van Dongen is al decennialang een begrip in de regio. De luxe bakkerij staat bekend om zijn kwalitatieve gebak, traditionele recepturen en sterke band met de lokale gemeenschap.
💬 Tip ons!
Heb jij een tip of opmerking?
Mail naar de redactie: redactie@loemedia.nl of bel 0525- 681899